Ziya Gökalp İlkokulu

Vizyon: Eğitimin Gülümseyen Yüzü.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz,okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen "Beyaz Bayrak" sertifikasına sahiptir.

Saatler: SABAHÇI GRUP 07:40-12:30 ÖĞLECİ GRUP 12:50-17:40
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuz servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları ve Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eko-Okul Projesi

Telefon - 2223222015

WEB - https://ziyagokalpioo.meb.k12.tr

Adres - Sütlüce Mh. Uluzafer Cd. No87 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz,Anadolu Üniversitesi´ne ve şehir merkezine oldukça yakın,Esentepe Mh. ve Yeşiltepe Mh. arasında kalan ve hızla gelişmekte olan Sütlüce Mh.de bulunmaktadır.

Adres - Sütlüce Mh. Uluzafer Cd. No87 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Ulaşım 2 (kırmızı ve siyah) Numaralı Belediye Otobüsüne, Sakarya Caddesinin başındaki duraklardan veya Odunpazarı durağından binilebilir. Ziya Gökalp İlkokulu Uluzafer Caddesi durağında inilir. 2 veya 8 numaralı dolmuş taksilere binilir. 2 nolu hat için İstiklal caddesi mezarlık durağında,Siyah 8 nolu hat için eğitimciler caddesi okul yönlendirme tabelamızda inilir.Kırmızı 8 nolu hat ise 15 dk.da arayla cuma günleri hariç Uluzafer Cd. Ziya Gökalp İlkokulu´nda inilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi merkezinde bulunmaktadır.İl Merkezine 5 km. uzaklıktadır.